Binanssi kaatuu väliaikaisesti yhdyskäytävän ongelman vuoksi

September 10, 2020 by Keine Kommentare

Johtava salausvaihto Binance kaatui noin tunnin ajan.

Katkos johtui ilmeisesti porttiongelmasta.

Binancen toimitusjohtaja CZ aikoo käsitellä ongelmaa tarkemmin myöhemmin

Salausalan johtava pörssi Bitcoin Future laski väliaikaisesti torstaina. Noin tunnin ajan alustalle ei ollut mahdollista päästä Internet-selaimen tai sen mobiilisovelluksen kautta.

Tämä aiheutti lievää paniikkia salaussijoittajien keskuudessa, vaikka monet huomauttivat, että tämä ei ollut ensimmäinen tällainen tapahtuma.

Salausjätillä oli myös pääsyongelmia, kun bitcoin-hinta laski äskettäin. Tuolloin BTC: n jyrkän pudotuksen jälkeen väitettiin, että kaatuminen vaikutti laskuun, mikä aiheutti luonnollisesti mini-paniikin sijoittajien keskuudessa.

Yli muutama Twitter-käyttäjä otti sen tilaisuutena kritisoida vaihtoa koetuista hallintokysymyksistä ja kyvyttömyydestä käsitellä merkittäviä BTC-hinnanmuutoksia

Binance ei kuitenkaan yksin kärsi teknisistä haasteista. Esimerkiksi suosittu yhdysvaltalainen välitysalusta Coinbase ilmoitti 2. syyskuuta, että sen lähettämispalvelu eri sala-valuutoille oli vähentynyt.

Binancen perustajasta ja toimitusjohtajasta Changpeng Zhao (CZ) reagoi nopeasti tähän häiriöön. Tunnin kuluttua hän twiittasi, että ongelma oli „Gateway-ongelma, tiimi on siinä“ ja että „ongelma on ratkaistu. Sivuston pitäisi olla palannut normaaliksi. “

Hän ilmoitti myös aikovansa käsitellä asiaa tarkemmin myöhemmin päivällä. Tämä artikkeli päivitetään, kun uutta tietoa tulee saataville.