Bitcoin knackas tillbaka efter avvisning av fibrer

Bitcoin avvisades av en viktig Fib-nivå.

Det finns support mellan $ 10 115 – $ 10 355.

Tekniska indikatorer är inte beslutade.

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

BTC Bitcoin High

Den 20 september avvisades Bitcoin (BTC) -priset på en kritisk fibnivå och sjönk kraftigt nästa dag.

Om priset lyckas hålla över 10 100 $, är möjligheten till hausseartad fortsättning kvar.

Bitcoin avvisades på viktig Fib-nivå

Bitcoin-priset nådde en lokal höjd på 11 183 dollar den 19 september. Det höga var mycket nära 0.618 Fib-nivån från den föregående ökningen. Priset avvisades strax efteråt och skapade en baisseartad ljusstake den 22 september.

Det faktum att priset ännu inte har nått den nedåtgående motståndslinjen från de två senaste lägre höjderna gör det möjligt att rörelsen fortfarande är en korrigering som svar på den tidigare minskningen.

Tekniska indikatorer är inte beslutade. MACD har möjligen börjat falla och RSI har sjunkit under 50. Stokastisk oscillator är dock fortfarande på väg att göra ett hausseartat kors.

En titt på 6-timmarsdiagrammet visar att minskningen föregicks av betydande baisseartad avvikelse i RSI. MACD har också tappat all styrka och har redan blivit negativ.

BTC har till synes hittat stöd och studsade över 0.618 Fib-nivån för hela uppåtgående rörelse. 0,618-0,786-nivåerna mellan $ 10,116- $ 10,344 är viktiga för att fungera som stöd. En minskning under denna zon skulle sannolikt skicka priset till ett lägre-lågt i förhållande till dess 4 september-priser

Det finns dock inga tydliga vändningstecken förutom den ökande MACD. En breakout över den möjliga kortsiktiga fallande motståndslinjen skulle indikera att priset sannolikt kommer att gå högre. Å andra sidan skulle en uppdelning under supportområdet troligen ta priset mot $ 9 700.

Ett möjligt vågantal antyder att priset har fullbordat en impuls och nu korrigerar inuti en ABC-formation (visas i rött nedan)

Formen på ABC är ovanlig, men A: C-vågorna har ett förhållande 1: 2,61, vilket gör det möjligt för detta att vara rätt bildning. Priset måste dock snart nå en låg för att slutföra C-vågen.

Diagrammet på 15 minuter visar att en annan våg nedåt (blå) förväntas slutföra den större C-vågen. Detta skulle ta priset till 0.618-0.786 Fib-stödet som beskrivs i det första avsnittet.

Därefter förväntas BTC gå uppåt.